Steigerbouw

Zijn er diverse werkzaamheden in en rond de woning die op een hoogte plaats moeten vinden waar u zonder hulpmiddelen niet bij kunt. Wanneer men net een armlengte tekort komt dan kan een huishoudtrap of normale ladder een goed hulpmiddel zijn. Als dit hulpmiddel niet toereikend is omdat men op een grotere hoogte moet werken dan kan men kiezen voor een steiger. Maar ook wanneer u met een gewoon trapje wel genoeg hoogte kunt overbruggen dan zal het werken met een steiger de voorkeur bieden voor wat betreft de veiligheid en zal deze bij een langdurige klus ook meer comfort bieden..

De algemene functie van een steiger is het, op willekeurig welke hoogte, kunnen verrichten van werkzaamheden op een veilige en comfortabele manier. Vanaf een steiger kan men nagenoeg alle werkzaamheden aan gebouwen goed verrichten, zeker wanneer men kiest voor de meest geschikte steiger voor de betreffende werkzaamheden.

Hartgers Materiaal Verhuur is gespecialiseerd in het monteren en demonteren van diverse soorten steigers. Hierbij kunt u denken aan steigers voor binnen en buiten, mobiele en professionele steigers. Dit voor zowel particulieren als aannemersbedrijven.

Wij bekijken samen met u welke steiger het beste past bij desbetreffende werkzaamheden. Voor het opvragen van prijzen en offertes kunt u contact opnemen middels ons contactformulier of via telefoonnummer 076-3036326